lauantai 2. marraskuuta 2013

Sitrus Rocoto-hilloke

Sitrus Rocoto-hilloke

- noin kilo kylmäsavustettuja Rocotoja (punaisia)
- pari mandariinia (kuorittuna)
- hieman sitruunanmehua
- vettä noin desi
- n. 1 dl hunaja omenaviini-etikkaa 
- pari desiä hillosokeria

Resepti on sama, jonka olen aikoinani tuonne chiliwikiinkin kirjoitellut, mutta kerran sattui noita Rocotoja vielä olemaan jokunen jäljellä, niin ajattelin sen kirjoitella tännekin. Määrällisestihän tuo näyttää noissa purkeissa olemattoman pieneltä, mutta chilipitoisuus on melko suuri, se pitää ottaa huomioon. Tämän kummempaa keitto-ohjetta en viitsi kirjoitella, sillä eiköhän ne suurin piirtein jokaiselta onnistune. Ohjetta jos joku kaipailee, niin kurkatkoon yllä olevaan chiliwiki linkkiin, ja sieltä se löytyykin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti