maanantai 24. lokakuuta 2011

Jatkoa siementen selvittelyyn

Yllättäen tulikin muuta asiaa kaupungille, niin samalla reissulla kävin paikallisesta kirjakaupasta hakemassa muovitaskuja lisää, sekä kansion. Vanhan opiskeluaikaisen välilehti pakkauksen löysin sattumalta työpöytääni penkoessa, tai itseasiassa tuli sellainen tunne, että sellainen mulla siellä saattaisi ollakin. Nappasin nämä oitis hyötykäyttöön, helpottaakseni kummasti kansiota selatessa löytämään sen, mitä haluaa. Paljonhan niitä olikin ja lisää tulee koko ajan.
Siemenet kaikki sulassa sovussa
Kansiosta löytyy chilin siementen lisäksi tomaattien, kurpitsoiden ja muita puutarha yrttien siemeniä. Näppärä kansio, jos nyt pysyy kasassa ja siemenet paikoillaan. Mieluummin säilytettävä kansiota pystyssä.

2 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä sangen varteenotettava idea. Vaan pysyvätkö ne siemenpussit taskuissaan?

    Pitääpä katsella sopivia muovitaskuja. Tyhjiä kansioita ja välilehtiä on taloon kertynyt jostakin. Paljon pienempi kyllä riittää minulle. Noin sata lajiketta ja muutamista voisi pitää "vuosikertoja" erillään.

    VastaaPoista
  2. Tuota itsekin mietin kovasti, että monestiko saa siemenpusseja kerätä lattialta, mutta testataan. Hyvä olisi jos noita muovitaskuja olisi suljettavina malleinakin, taikka saattaahan niitä toki ollakin, muttei tähän hätään löytynyt.

    Niin itsekin olen laittanut noita vuosikertoja tietenkin eri pusseihin ja samassa taskussa ovat sitten yhdessä odottamassa omia, taikka toisten idättelyjä. :)

    VastaaPoista